Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lymed ® - Suomalaiset kompressiosukat mittatilauksesta

Kompressiohoitoa tarvitaan aina, kun henkilöllä on laskimoiden vajaatoimintaa, lymfaödeema, laskimoperäinen säärihaava tai loukkaantumisesta ja leikkauksesta johtava turvotus.

Turvotuksen ennaltaehkäisyä suositellaan istuma- seisomatyötä tekeville sekä matkakäyttöön lento- juna ja automatkoille. Ennaltaehkäisy on tärkeää myös raskauden aikana ja leikkausten jälkihoidossa.

Lymed-tuotteen valmistuksen lähtökohta on paras mahdollinen hoitotulos ja käyttömukavuus.

Lymed-kaavoitusprosessin avulla tuotteisiin saadaan oikeanlainen, lääkinnällisiin tarkoituksiin soveltuva, hoitava paine.

Tuotteiden suunnittelussa otetaan huomioon yksilölliset tarpeet, kuten pukemisen haasteet, työ ja harrastukset sekä fyysiset rajoitukset.

Lymed- tuotteet on tehty tasoneulotusta loimineuloksesta. Loimineuloksen ominaisuuksia ovat mm. erinomainen paineenkestävyys, kankaan purkautumattomuus sekä mahdollisuus valmistaa haastavan muotoisia tuotteita.

Korkealaatuiset, Lymedin itse valmistamat materiaalit eivät sisällä kumia tai muita tunnettuja allergeeneja. Ei puuvillaa tai muita luonnonkuituja.  Valmistettu eettisesti ja vastuullisesti.